Genealogies of different families

Zoals u wellicht zult begrijpen is het doel van deze site nogal veelomvattend. Langzaamaan zullen hier de genealogiën van een groot aantal families 'van den Broek' verschijnen. Als voorwaarde om hier geplaatst te worden hanteer ik dat ik minimaal van drie generaties gegevens moet hebben.
Er kunnen natuurlijk fouten in de opgenomen bestanden voorkomen. Alsu dit merkt, laat u mij dit dan a.u.b. weten (zie Contact).
De hier gepubliceerde documenten zijn automatisch gegenereed door middel van het computerprogramma GensDataPro. Het zijn opsommingen van gegevens, en daarmee dus geen goed leesbare verhalen.

Family I
De stamvader van deze genealogie is Joannes Judoci ofwel Joosen, welke omstreek 1600 geboren moet zijn. Hij trouwde op 3 november 1629 in Bavel. Zijn kleinkinderen gaan zich omstreeks 1700 voor het eerst 'van den Broeck' noemen, waarschijnlijk naar de Bavelsche Broek.
Kort na 1700 verhuizen enkele van zijn kleinkinderen naar Chaam en zij krijgen talrijke nakomelingen, welke ten dele nog steeds in Chaam woonachtig zijn. De eerste generaties zijn landbouwers.
De samensteller van deze site behoort tot generatie 11 van deze genealogie.
Number of generations known: 12
More (dutch) >>